Новини

Скляні pH електроди

Електроди скляні pH

Скляні pH електроди - це датчик з кулькою, який наповнений твердим електролітом, в даному електроді знаходиться платиновий дріт, за допомогою якої і відбувається вимір концентрації іонів у вимірюваному розчині. У скляному виконанні досить чутливий до зміни рівня кислотності у вимірюваному розчині.

Скляні електроди старого зразка, як правило не рекомендується застосовувати в розчинах рівень рН якого не перевищує 11, але електроди ETATRON D.S. виготовляються з спеціального скла, і можуть використовуватися в діапазоні 0-14 рН.

Електроди в скляному корпусі можуть поставлятися як з кабелем, так і без нього. До електродів які йдуть без кабелю, він докуповується окремо, є різної довжини - 0,5 м, 1м, 3м, 5м, 9м і 15м.

Скляні рН електроди використовуються в безперервному технологічному процесі, де потрібно постійно контролювати вимір хімічних параметрів розчину. Під час вимірювання рівню кислотності, обов’язково потрібно враховувати температуру вимірювальної рідини, стандартно 25 С, або встановлювати датчик температури додатково, дані параметри вимірюються контролером pH.

Обов'язково перед початком роботи з електродом рН потрібно його відкалібрувати для виключення асиметрії в склі. Калібрування потрібно проводити постійно, для того щоб уникнути похибки вимірювальних показників рівня pH. Калібрування електрода відбувається по двох параметрах із відомим значення рН (4 та 7, або 7 та 9). Всі буферні розчини Ви зможете придбати разом з датчиком кислотності. Для вірного виміру показників кислотності електрода необхідно створити правильні умови експлуатації - температура, тиск і потік рідини.

Купити скляні електроди pH Ви зможете у компанії ТОВ «ЕТАТРОН-УКРАЇНА».

pH електроди скляні ETATRON

Електрод рівня рН з кабелем, скло

Електрод рівня рН з кабелем, скло

Довжиною 1 / 5 м.

Датчик рівня PH без кабелю, скло

Датчик рівня PH без кабелю, скло

Кабельний роз'єм для підключення: DIN 19262, SN6

З'єднувальні кабелі для датчиків pH

З'єднувальні кабелі для датчиків pH

Підключення: DIN 19262, SN6

Буферні pH розчини для калібрування

Буферні pH розчини для калібрування

PH 4, PH 7 и PH 9