Новини

Насос для гашеного вапна (дозування розчину вапна)

Дозування розчину вапна з можливим змістом піску


Насос для гашеного вапна - спеціальний насос дозатор для дозування розчину вапна, які можуть мати тверді включення, дозування вапна застосовується у вирощуванні рослин, з його допомогою відбувається регулювання рівня рН і також підвищення плодючості врожаю.


Приготування гашеного вапна відбувається наступним чином - сухий порошок розводиться з холодною водою і ретельно перемішується за допомогою низькооборотної мішалки від компанії ETATRON D.S. Із застосуванням вапна та внесенням його в грунт, необхідно не переборщити з його кількістю, так як внесення понад норму може завдати шкоди врожаю.

При внесенні вапна в грунт потрібно стежити за рівнем кислотності грунту, так як вона збільшує рН. Так само в вапна є кальцій і магній, який необхідний для росту рослин.

Для дозування вапна відмінно підійдуть мембранні насоси дозатори від італійського виробника ETATRON D.S. Насос для дозування вапна повинен бути виготовлений з PVC, PP, PVDF з ущільненнями Viton або EPDM.

Спеціальні мембранні насоси дозатори для дозування розчину вапна!

  • дозування вапнякового молока
  • дозування гідроксиду кальція

Купити насос для вапна Ви зможете, зв'язавшись з нашими менеджерами за контактними телефонами моб .: +38 (067) 360-85-22, моб .: +38 (050) 304-53-80.

Мембранний насос для розчину вапна

Мембранні моторні насоси ST-D

Мембранні моторні насоси ST-D

Продуктивність: 10÷148 л/год.
Тиск: 5÷14 бар.

Моторний мембранний насос D

Моторний мембранний насос D

Продуктивність: 56÷574 л/год.
Тиск: 2÷12 бар.

Мембранний насос BOA

Мембранний пневматичний насос BOA

Витрата від 8 л/хв до 1000 л/хв

Високооборотні міксери AF

Високооборотні міксери AF

PP - н/ст AISI 316L