Новини

Аміачний насос

Аміачний насос - відцентровий герметичний насос з магнітною муфтою, відкрито-вихрового типу, призначений для перекачування рідкого аміаку. Головною особливістю відкрито-вихрового насоса є перекачування летючих рідин - таких як рідкий аміак з вмістом газу до 50%.

Один з важливих параметрів які потрібно враховувати при підборі насоса для аміаку це те - що, перекачування рідкого аміаку проходить при мінусових температурах. Відкрито-вихровий насос з магнітною муфтою компанії M Pumps дозволяє перекачувати летючі рідини з температурою від -120 до + 350ºC.

Основною перевагою відкрито-вихрового герметичного насоса є безпека. У насосі відсутня торцеве ущільнення, а насос працює за допомогою магнітної муфти, яка складається з двох частин розміщених за стінкою. Тому аміачний насос з магнітною муфтою - безпечний, адже виключає ризики витоку рідкого аміаку.

Ще однією особливістю є те, що герметичний аміачний насос дозволяє перекачувати летючу рідину в системі з робочим тиском до 50 bar, при цьому максимальний напір даного насоса - 450 метрів.

Купити аміачний насос компанії M Pumps ви зможете звернувшись до менеджерів компанії "Етатрон-Україна" за допомогою телефону +380673608522 або електронною поштою - tov.etatron@ukr.net. Наші фахівці надають повну технічну інформацію з приводу: перекачування рідкого аміаку, насос для аміаку, насос для перекачування аміаку, підбір насоса для аміаку.

Насос для аміаку

Відкрито-вихровий багатоступінчастий насос SC MAG-M

Відкрито-вихровий багатоступінчастий насос SC MAG-M

витрата до 40 м³/год, напір до 450 м (корпус-метал)

Аміачний насос - відкрито-вихровий насос

Продуктивність насоса SC MAG-M