Новини

Мембранні насоси дозатори

Мембранні дозуючі насоси

Мембранні насоси дозатори з моторним приводом

Мембранні насоси дозатори з моторним приводом - це пристрої, які використовуються для точного дозування та накачування різних рідин, особливо в хімічній, фармацевтичній, харчовій та інших промислових процесах. Їх також можна знайти у системах для обробки води, системах автоматичного дозування добрив в сільському господарстві, а також в різних дозаторних системах.

Основна перевага мембранных насосів-дозаторів полягає в їхній високій точності та надійності дозування. Вони здатні працювати із постійним тиском, з агресивними рідинами, такими як сірчана кислота, соляна кислота та гіпохлорити, оскільки мембрана відокремлює робочу рідину від механічних частин насоса. Крім того, вони легко налаштовуються для різних об'ємів дозування та робочих умов.

Мембранні моторні насоси дозатори від італійського виробника дозуючої техніки ETATRON D.S. мають дві серії ST-D (маленька версія) і серія D (великої продуктивності) із можливість регулюванням продуктивності.

  • Серія «ST-D» - продуктивність від 16 до 300 л/год, двигун 0,18 кВт (крім 300 л/год - 0,25 кВт).
  • Серія «D» - продуктивність від 79 до 535 л/год, двигун 0,25 кВт та 0,37 кВт.
  • Мембрана виготовлена ​​з PTFE.

Мембранні насоси дозатори

Мембранні насоси дозатори мають різне виконання проточної частини насосів робить їх універсальними насосами дозаторами, для дозування різних хімічних агресивних реагентів (кислоти та луги). Проточна частина мембранного насоса дозатора є в таких виконаннях: AISI316L, PVC (тільки для серії D), PVDF, PP (тільки для серії ST-D).

Мембранні насоси-дозатори з моторним приводом «D» та «ST-D»

Принцип роботи моторних мембранних насосів

 

Принцип дії мембранного насоса дозатора базується на тому що, пістон, який приводиться в дію за допомогою ексцентрика на валі редуктора електродвигуна, штовхає мембрану, яка в свою чергу виштовхує рідину.

Насоси дозатори регулюються за допомогою мікрометричної ручки від 10-100%. Мембранним насосом з електричним приводом так само можливо управляти за допомогою частотного перетворювача.

 

Купити мембранні насоси дозатори можна у компанії Етатрон-УКРАЇНА, за доступною ціною і високою якістю обладнання.

Мембранні насоси дозатори

Мембранні моторні насоси ST-D

Мембранні насоси серії ST-D

Продуктивність: до 148 л/год.
Тиск: до 14 бар.

Моторний мембранний насос D

Мембранні насоси серії D

Продуктивність: до 574 л/год.
Тиск: до 12 бар.

Аксесуари та запасні частини до мембранних насосів D та ST-D

Аксесуари та запасні частини до мембранних насосів D та ST-D

Мембранні моторні насоси з вибухозахистом ATEX

Мембранні моторні насоси з вибухозахистом ATEX