Новини

Поршневі дозуючі насоси

Поршневі дозуючі насоси ETATRON

Поршневі дозуючі насоси компанії ETATRON D.S відповідають нормам CE. Корпус виготовлений з литого алюмінію, покритою епоксидною фарбою. Поршневі дозуючі насоси від компанії ETATRON D.S. діляться на дві серії ST-P (small type pump) і серія P (standard pump).

Поршневі дозуючі насоси серії «P» та «ST-P»:

  • Серія «ST-P» - продуктивність від 11 до 190 л/год, двигун 0,18 кВт.
  • Серія «P» - продуктивність від 14 до 1027 л/год, двигун 0,25 кВт та 0,37 кВт.

Поршневі дозуючі насоси мають регульовану продуктивність за допомогою ручки, яка регулює хід плунжера від 10% до 100%.Принцип роботи моторних плунжерних насосів

Стандартне виконання електродвигунів 0,18 кВт, 0,25 кВт, 0,37 кВт, 0,55 кВт, 0,75 кВт. Клас ізоляції - F, ступінь захисту IP55. Насосами можна управляти за допомогою частотного перетворювача або від зовнішнього сигналу 4-20 мА (опція). Так само є можливість виконання вибухозахищеного мотора.

Проточна частина поршневого дозуючого насоса виконана з хімстійких матеріалів - PP, PVC, PVDF і AISI 316. Ущільнення, які, використовуються в плунжерних насосах від компанії ETATRON D.S., являє собою гумове ущільнення, яке сидить на поршні насоса і ущільнює його по осі. Ущільнення виготовлені з різних матеріалів - NBR, EPDM, FPM, що дозволяє особливо точно підібрати насос для різних речовин.

Поршневі дозуючі насоси - використовуються в різних сферах, де необхідна висока точність подачі реагенту і тривала експлуатація насосного агрегату. На насосне обладнання надається гарантія 1 рік з моменту вводу в експлуатацію.

Поршневі насоси дозатори

Плунжерний насос P

Плунжерний насос P

Продуктивність: 14÷1027 л/год.

Плунжерні насоси ST-P

Плунжерні насоси ST-P

Продуктивність: 11÷190 л/год.