Новини

Автоматичні системи дозування


Автоматичні системи дозування можуть бути як простими (одно- і багатокомпонентні дозатори і мішалки), так і складними цілісними дозуючими системами, що складаються з насосів дозаторів, мішалок, систем транспортування компонентів і напівфабрикатів, додаткового дозування на різних етапах виготовлення продукту.


ТОВ "ЕТАТРОН-УКРАЇНА" пропонує дозуючі насоси, хімічні ємності, мішалки та аксесуари для обвязки дозуючих насосів для комплектації в автоматичні станції дозування.

Etatron D.S. виробляє та розробляє широкий асортимент дозуючих насосів з магнітним і моторним приводом, спеціально розроблений для підтримки діяльності кваліфікованих компаній, які успішно працюють у секторі промисловості та державних і приватних послуг.

Крім дозувального обладнання, підприємство виготовляє дозувальні групи та полози для забезпечення замовника системи, розроблені для вирішення проблем, пов’язаних із дозуванням хімічних продуктів/реагентів у різних процесах у промислові або водоочисні установки; системи розроблені нашим кваліфікованим персоналом або за вказівкою та/або відповідно до технічних специфікацій замовника.

Автоматична система дозування реагентів від компанії ETATRON D.S. має, в своєму складі:

  • Насос дозатор
  • Мішалку
  • Ємність
  • Частотний перетворювач

Автоматичні станції дозування застосовуються в різних сферах, зокрема харчова промисловість, водопідготовка, хімічна промисловість і т.д. Насосне обладнання, міксери, мішалки, ємності мають необхідні сертифікати для використання в харчовій промисловості.

Автоматичні системи дозування

Нижче Ви можете розглянути приклад автоматичної станції дозування.

Суть роботи даної станції полягає в тому, що міксер перемішує в ємності реагенти до повного розчинення, насос дозатор ставиться поруч близько ємності, але не далі 2 метрів, що дозволяє йому забирати і подавати в лінію подачі реагенту, продуктивність насоса дозатора регулюється за допомогою частотного перетворювача , що дає можливість більш точно віддозувати необхідний реагент.

Дана станція має високу продуктивність до 1027 л/год і максимальним тиском до 25 бар. При використанні плунжерних насосів дозаторів потрібно враховувати, що в рідині, яку вони дозують, повинні бути відсутніми зважені частинки. У мембранних моторних насосах ж дозволяється наявність зважених часток розміром до 250 мкм (при розмірі клапана 1").

При установці автоматичної станції дозування компанії ETATRON D.S. потрібно щоб приміщення було оснащене каналізаційними трапами. Температура повітря повинна бути в межах +10оС до + 35оС. Приміщення, де встановлена автоматична ​​станція дозування, має бути обладнаним вентиляцією і достатнім освітленням.

Станція повністю автоматизована, що виключає втручання людського фактору в лінію виробництва.

Система дозування реагентів ETATRON D.S.

Насоси-дозатори

Насоси-дозатори

до 80 л/год

Плунжерні насоси

Плунжерні насоси

до 1027 л/год

Мембранні моторні насоси

Мембранні моторні насоси

до 574 л/год

Міксери, мішалки, ручні міксери

Міксери, мішалки, ручні міксери

Резервуари, ємкості, захисні піддони, супорта (пластини)

Резервуари, ємкості, захисні піддони, супорта (пластини)

Імпульсні витратоміри

Імпульсні витратоміри

Інвертори — частотно-регулюючі приводи 4-20 mA

Інвертори — частотно-регулюючі приводи 4-20 mA