Новини

Дозуючий насос Etatron


Дозуючий насос Etatron - якісний італійський дозуючий насос для подачі малих доз в напірні та безнапірні системи. Дозуючий насос Etatron мають хімічну сумісність із кислотами та лугами, що дозволяє дозувати навіть концентровану сірчану кислоту. Продуктивність від 1 л/год. до 1024 л/год. Дозуючий насос використовується у промисловості, житлово-комунальному господарстві, водопідготовці, автомийках.


Дозуючий насос Etatron - насос об'ємного типу, основним призначенням яких є дозування різних хімічних рідин (кислот, лугів та ін.) під тиском трубопроводи, резервуари.

На точність дозування впливає дуже багато різних факторів, наприклад - густина, в'язкість, температура і т.д. Ці фактори завжди потрібно мати на увазі при підборі насоса дозатора. Відхилення від норми при дозуванні реагенту, може бути, як і випадковим так і систематичним. Систематичні відхилення, як правило, виникають, коли у виробництві не вірно налаштована подача дози (реагенту), неправильна установка самого насоса дозатора і умови експлуатації. Як тільки виникає щось із перерахованого, то необхідно негайно усунути проблему.

Насоси дозатори компанії ETATRON D.S. мають високу точність, гарну експлуатацію і відповідність ціна/якість.

У зв'язку з великим діапазоном областей застосування дозуючі насоси мають безліч видів. Між собою вони відрізняються типами, модифікаціями та продуктивністю.

Насоси підходять для різних рідин, в'язких (використання головки PLEXIGLAS в соленоїдного типу до 300 сПуаз, або плунжерні насоси до 500 сПуаз), агресивних, для нормальних умов і для вибухонебезпечних середовищ.

Встановлення на виробництві насоса дозатора це дуже відповідальних крок і вимагає ретельного підходу та кваліфікованого персоналу для обслуговування даного обладнання.

Дозуючий насос Etatron

Дозуючий насос Etatron бувають різних конструкцій приводів:

  • електромагнітний привід (соленоїдний)
  • привід від електродвигуна (моторний)
  • перестальтичний тип (мотор-редукторний)

Компанія ETATRON має в своєму переліку обладнання такі типи насосів - соленоїдніплунжернімембранніперистальтичні.

Дозуючий насос Etatron

Насоси-дозатори

електромагнітний привід

Дозуючий насос Etatron

Перистальтичні насоси

Дозуючий насос Etatron

Плунжерні насоси

привід від електродвигуна

Дозуючий насос Etatron

Мембранні моторні насоси

привід від електродвигуна