Новини

Насос для перекачування пентану

Пентан - це легколетуча рідина із специфічним запахом. Пентани використовуються в промисловій сфері. Особливо застосовується в якості вспінюваючого елементу, палива і як розчинник.

З перекачуванням пентану відмінно справлятися відкрито-вихрові насоси з магнітною муфтою серії SC MAG-M. Дані насоси використовуються для перекачування зріджених газів, конденсатів і холодоагентів. Насоси дозволяють перекачувати рідини температурою від -90ºC до +250ºC. В насосах з магнітною муфтою від компанії M-PUMPS відмінно справляться з перекачуванням пентану, так як в відкрито-вихрових насосах з магнітною муфтою відсутні ущільнення (неможливість витоків) і насоси мають високу продуктивність .

Для перекачування пентану підходять такі матеріали проточної частини - алюміній, PEEK, PTFE, PVC, PVDF, Tygon, Viton.

Так як перекачування пентану дуже специфічний процес, для нього необхідно спеціальні насосні агрегати і з їх підбором Вам допоможуть менеджери і технічні фахівці від компанії ТОВ «ЕТАТРОН-УКРАЇНА». Звернувшись до них Ви отримаєте всю необхідну інформацію - технічні характеристики насоса, креслення і т.д.

Купити насос для перекачування пентану від італійського постачальника насосного обладнання M-PUMPS, Ви зможете у компанії ТОВ «ЕТАТРОН-УКРАЇНА».

Насос для пентану

Відкрито-вихровий багатоступінчастий насос SC MAG-M

Відкрито-вихровий багатоступінчастий насос SC MAG-M

витрата до 40 м³/год, напір до 450 м (корпус-метал)

Аміачний насос - відкрито-вихровий насос

Продуктивність насоса SC MAG-M