Новини

Насос для пропіленгліколю

Пропіленгліколь - це в'язка прозора рідина без запаху, вона застосовується в промисловій сфері (харчова, будівельна, фармацевтична, хімічна, автомобільна та інші), він так само використовується в якості розчинника.

Насос для пропіленгліколя пропонуємо дві серії насосів M PUMPS: відцентровий насос з магнітним приводом CM MAG-M або мембранний пневматичний насос BOA.

Для перекачування пропіленгліколю температурою від +3°С до 48°С підійдуть пневматичні мембранні насоси у виконанні поліпропілен, алюміній або нержавіюча сталь, мембрани teflon.

Як правило, пропіленгліколь, при низьких температурах використовується в системах охолодження і вентиляції на виробництвах, де його температура може коливатись від 40°С до +108°С.

Якщо ж пропіленгліколь потрібно перекачувати у великих об'ємах і при мінусовій температурі, то можна застосовувати насоси з магнітною муфтою CM MAG M. Насос має велику продуктивність до 35 м3/год.

Широкий температурний діапазон -120°С до +300°С. Так само на насосі встановлена ​​додатково сорочка обігріву / охолодження для підтримки температурного режиму рідини.

Насос з магнітною муфтою або із пневматичним приводом відмінно впораються з перекачуванням пропіленгліколя, з різним температурним діапазоном, продуктивністю і тиском.

Ми проводимо індивідуальний підбір кожного насоса в залежності від технічного завдання нашого клієнта.

Замовити дані насоси або запросити більше технічної інформації Ви зможете за номером вказаним на сайті - тел.: +380673608522 / tov.etatron@ukr.net.

Насоси для пропіленгліколю

Центробежный насос с магнитным приводом CM MAG-M

Відцентровий насос з магнітним приводом CM MAG-M

витрата до 35 м³/год, напір до 36 м

Мембранный насос BOA

Мембранний пневматичний насос BOA

витрата від 8 л/хв до 1000 л/хв