Новини

Витратомір хімічний. Витратомір для кислоти. Витратомір для лугу


Імпульсний хімічний витратомір - це витратомір, який дозволяє передавати дані витрати кислоти, лугу безпосередньо з лічильника на пристрій, що приймає цей сигнал (насос дозатор або контролер).


Витратомір хімічний. Витратомір для кислоти. Витратомір для лугу

Витратомір хімічний - універсальний імпульсний лічильник, який завдяки виконання проточної частини тефлону (Teflon) стійкий до агресивних середовищ, таких як кислоти і луги, з робочими параметрами від 1 літра до 10 літрів за один імпульс.

Витратомір для кислоти може використовуватись у багатьох технологічних процесах, де застосовується пропорційне дозування у приготуванні хімії. Також лічильники кислоти можуть бути використані для перекачування кислот з точною порцією.

На практиці лічильник для лугу використовують ультразвукового типу, але витратомір лугу Etatron D.S. має значну перевагу в ціні. Імпульсний витратомір для агресивних середовищ Etatron D.S. має таку конструкцію як і для води, тільки виконаний зі стійких матеріалів.

Лічильник може працювати при максимальному потоці (Qmax) лише невеликий проміжок часу; витрата відображається в кубічних метрах на годину (м3/год); якщо мінімальний потік у системі (Qmin) нижче за мінімальне значення лічильника, то робота лічильника не буде відповідати заявленим технічним параметрам, з якими вони були розроблені.

Кожен лічильник має власний показник імпульсів; імпульсні лічильники можуть працювати з наступними пропорційно дозуючими насосами: DLX(B) VFT/MBBDLX(B) MF/MeONE MFeONE PLUSBT MFBT VFTPKX FT/A.

Витратомір виготовлений повністю з тефлону (teflon), який хімічно стійкий до багатьох кислот, кислотних розчинів та інших агресивних речовин.

Витратомір хімічний

Витратомір для кислоти від компанії ETATRON D.S. має підключення 1/2", 3/4", 1", 1 1/4", 1 1/2" та 2".

Витратомір для кислоти та кислотних розчинів досить специфічне обладнання, яке Ви зможете купити у компанії ТОВ «ЕТАТРОН-УКРАЇНА». Якщо Вас цікавить лічильник для агресивних середовищ - зверніться за консультацією до наших спеціалістів. Купити витратомір для агресивних середовищ можна за телефоном або на сайті.

Витратомір для кислоти із тефлону

Витратоміри хімічні

Витратоміри хімічні

тефлон (teflon)