Новини

Датчик провідності

Датчик для вимірювання провідності від компанії ETATRON D.S. поставляються з корпусом з PTFE, PVC або графітові. Константа може становити K=0,6 см (PTFE 0÷100 мS), К=1 см (графітовий 0÷40000 μS), К=1 см (PVC 0÷20000 μS), К=5 см (PVC 0-200 μS; 0-2.000 μS).

Датчик провідності може поставлятися в комплекті з вбудованим датчиком температури PT100 для термокомпенсації вимірювання.

Електроди підходять для різного промислового і лабораторного використання. Вони можуть бути встановлені всередині погружних тримачів датчиків або різних тримачів датчиків, представлених в прайс-листі, для прямої установки в лінію та в закриті резервуари, тому вони можуть використовуватися для багатьох промислових застосуваннях. Типові області використання цих електродів численні: промислові процеси, заводи з виробництва питної води, лабораторії, сільське господарство.

При установці датчика електропровідності важливо забезпечити постійний потік рідини і відсутність бульбашок повітря. Обов'язковою умовою роботи електрода, яке необхідно виконати на етапі запуску, є корекція константи, яка виконується в такий спосіб: вставте електрод в буферний розчин провідності і калібруйте вимір до тих пір, поки не з'явиться те саме значення розчину зразка, або в приладах, обладнаних цією опцією, встановити точне значення показника відповідно до буферного розчину, вказане між даними паспортної таблички електрода. Датчики провідності можна очищати механічним способом, або їх також можна очищати водою, розведеними кислотами або миючими засобами.

Кондуктометричні датчики провідності

Датчик провідності ETATRON

Датчик електропровідності CD, PVC (ПВХ)

Датчик електропровідності CD, PVC (ПВХ)

Константа К=1 та К=5
діапазон 0÷20.000 µS

Датчик провідності CD, PTFE GR

Датчик провідності CD, PTFE GR

Константа К=0,6
діапазон 0÷100 mS

Електрод провідності CD, SS GR

Електрод провідності CD, SS GR

Константа К=1
діапазон 0÷40.000 μS