Новини

Насоси плунжерні

Насоси дозатори плунжерні

Насоси плунжерні - насоси дозатори об'ємного типу, використовуються для точного дозування агресивних речовин, зі створенням високого тиску, при цьому маючи високу точність дозування.

Насоси плунжерні Etatron - це високоефективні насоси, призначені для переміщення рідин у різних галузях промисловості. Etatron - це італійська компанія, яка спеціалізується на виробництві хімічних насосів і диспенсерів для різноманітних застосувань.

Насоси дозатори плунжерні від компанії ETATRON може створювати максимальний тиск до 25 бар. Максимальна продуктивність плунжерного насоса становить 1027 л/год. При дозуванні плунжерним насосом агресивних рідин, необхідно, щоб були відсутні домішки. Це можна досягти, попередньо встановивши фільтр на заборі реагенту.

Насоси плунжерні - Насоси дозатори плунжерні

Etatron розробляє насоси, які володіють високою стійкістю до корозії, тому їх можна використовувати з рідкостями, які можуть пошкодити інші типи насосів.

Насоси Etatron забезпечують високу продуктивність і здатні обробляти різноманітні рідини, включаючи агресивні хімічні речовини. Насоси плунжерні можуть дозувати кислоти і луги, в широкому діапазоні температур, у виконаннях з нержавіючої сталі і PVDF, можуть витримувати температури до 90°С, у виконанні PVC до 40°С.

Весь перелік плунжерних насосів від компанії ETATRON D.S. має просте обслуговування, гарантію і післягарантійне обслуговування.

Купити плунжерний насос і всі комплектуючі для насосного обладнання Ви зможете у компанії ETATRON D.S.

Насоси плунжерні ETATRON

Плунжерні насоси ST-P

Плунжерні насоси ST-P

Продуктивність: 6÷190 л/год.
Тиск: 3.5÷20 бар.

Плунжерний насос P

Плунжерний насос P

Продуктивність: 14÷1027 л/год.
Тиск: 3÷25 бар.

Аксесуари та запасні частини до плунжерних насосів P та ST-P

Аксесуари та запасні частини до плунжерних насосів P та ST-P