Новини

Мішалка промислова на єврокуб

Мішалка промислова - це спеціальний пристрій для перемішування, призначений для приготування суспензій, хімічних розчинів і реагентів в промислових масштабах (єврокуб). Також промислова мішалка на єврокуб може використовуватися для запобігання відшаровування осаду в рідині.

З огляду на те, що приготування хімічних розчинів і реагентів передбачає контакт мішалки з агресивними середовищами, або в процесі приготування відбувається хімічна реакція - потрібно зробити підбір матеріалів по хімічній стійкості.

Купити мішалку на єврокуб ви зможете в компанії "Етатрон-Україна" - якісні італійські низькообертові мішалки з різними конфігураціями матеріалів виконання і розмірів (до 5м³).

Конструкція мішалки на єврокуб Etatron D.S. передбачає пропелер, який складається з чотирьох лопатей розташованих під кутом 45 градусів, що дозволяє створювати в ємності вихровий потік, який забезпечує якісне змішування.

Якщо Вас цікавить мішалка на єврокуб - зверніться до наших фахівців за допомогою телефону або на сайті і отримаєте безкоштовний бонус - креслення кріплення мішалки на єврокуб.

Управління мішалкою на єврокуб можна опціонально здійснювати за допомогою частотного перетворювача - від 50% до 100% оборотів в хвилину.

Мішалка на єврокуб

Високооборотні міксери AF

Високооборотні міксери AF

PP - н/ст AISI 316

Промисловий міксер AGV

Промисловий міксер AGV

PP - н/ст AISI 316

Низькообертові мішалки AGR-V

Низькообертові мішалки AGR-V

ПВХ - н/ст AISI 304

Ручний міксер (мішалка) MANUALE

Ручний міксер (мішалка) MANUALE

PVC

Мішалка промислова на єврокуб AF

Мішалка промислова на єврокуб AGV

Мішалка промислова на єврокуб AGR-V