Новини

Насос для хімічно активних рідин

Насос з магнітною муфтою для перекачування хімічно активних рідин

Для перекачування хімічно активних речовин насос повинен бути безпечним як для персоналу так і для навколишнього середовища. Багато виробників пропонують відцентрові насоси з "надійними" ущільненнями, але це все ж витратні матеріали, які вимагають постійної заміни, оскільки в результаті вироблення матеріалу ущільнення це загрожує витоком хімічно активних речовин.

Алтернативний і ефективний варіант - насос з магнітною муфтою. Насос з магнітною муфтою має оптимізовану конструкцію оскільки перекачувана рідина не контактує з валом електродвигуна. Герметичність забезпечується за допомогою двох магнітів які контактують між стінкою насоса.

Таким чином насоси з магнітною муфтою для хімічно активних речовин має значні переваги над відцентровим насосом з торцевим ущільненням: забезпечує абсолютну герметичність рідини і не передбачає постійних витратних матеріалів, таких як торцеве ущільнення в його відсутність.

Насос з магнітною муфтою M Pumps для перекачування хімічно активних рідин забезпечить виконання всіх поставлених завдань:

  • Широкий діапазон продуктивності всієї насосної лінійки;
  • Великий вибір матеріалів виконання проточної частини насоса з магнітною муфтою дозволить довготривалу і стабільну роботу з будь-якими хімічними речовинами.
  • Конструкція насоса дозволяє працювати при високих температурах і тисках.

Щоб купити Насос з магнітною муфтою для перекачування хімічно активних рідин - зверніться до наших фахівців, вони нададуть повну інформацію з усіх питань які вас цікавлять.


Насос для хімічно активних рідин CM MAG-P

Просимо звернути на італійські пластикові хімічні герметичні насоси з магнітною муфтою серії CM MAG-P для рідких хімічних рідин. Насос CM MAG-P виробляється із двох матеріалів - поліпропілен PP та PVDF. Насос для хімічно активних рідин CM MAG-P здатний перекачувати концентровану кислоту - азотну, ортофосфорну, сірчану.

Насос для хімічно активних рідин CM MAG-PНасос для хімічно активних рідин CM MAG-P

  • Макс. продуктивність - 35 м3/год
  • Макс. напір - 23 м
  • Макс. робочий тиск в системі - 5 бар
  • Температурний діапазон:
    • Поліпропілен (РР) = -5°С +50°С
    • Кінар (PVDF) = -20°С +90°С

Насоси для хімічно активних рідин M PUMPS

Насос з магнітною муфтою

Насос з магнітною муфтою

Вихрові турбінні насоси

Вихрові турбінні насоси

Шиберні насоси

Шиберні насоси

Відкрито-вихрові насоси

Відкрито-вихрові насоси

Шестеренні насоси

Шестеренні насоси

Насоси з порожнистим диском

Насоси з порожнистим диском