Новини

Насоси з магнітною муфтою

Компанія ТОВ «ЕТАТРОН-УКРАЇНА» має в своєму асортименті насоси з магнітною муфтою CT MAG-MS, периферійний багатоступеневий металевий насос з магнітним приводом. Доступна у фахівців по насосах для перекачування рідин, серія MS включає десять моделей, що забезпечують продуктивність до 24 м3/год та напір до 550 м.

Ці насоси підходять для застосувань, пов'язаних з агресивними, важкими в перекачуванні рідинами, і пропонують суттєві переваги перекачування насосом із магнітним приводом. Наприклад, довговічність, надійні робочі характеристики, низькі експлуатаційні витрати та відсутність ущільнень виключають можливість витоків і викидів, забезпечуючи оптимальну безпеку і надійність навіть в найскладніших умовах.

Насоси CT MAG-MS можуть використовуватися в тих випадках, коли максимальна в'язкість рідин досягає 200 сСт, максимальний тиск в системі складає 50 бар (стандарт) і 150 бар (для версії високого тиску). Варіанти більш високого тиску доступні за запитом. Вони можуть працювати в діапазоні температур від -120 °C до +350 °C, а електродвигуни доступні від 0,55 кВт до 75 кВт.

Купити насоси з магнітною муфтою Ви можете, звернувшись до наших менеджерів.


Насоси з магнітною муфтою CT MAG-MS

Багатоступінчасті периферійні регенеративні насоси CT MAG-MS (метал)

Багатоступінчасті периферійні регенеративні насоси CT MAG-MS (метал)