Новини

Хімічна обробка води

Хімічна обробка води дозаторами Етатрон

Реагентна обробка води застосовується для очищення води від домішок, забруднень зі стоків, а також для підготовки води, яка надходить з різних джерел. Раніше хімічна обробка води застосовувалася тільки в промислових цілях, а тепер застосовується і в побуті.

Споживання неочищеної води має негативний вплив на організм людини. Для очищення води застосовуються різні методи і реагенти для очищення, і це визначається в залежності від фізичних характеристик домішок. Якщо домішки у воді розчинені, то найкращим методом очищення буде - хімічна обробка води. Так само потрібно робити очистку стічних вод, перед тим як їх скидати у водойми.

Реагентна обробка води - це проста хімічна реакція, яка відбувається при додаванні реагенту в воду, яку потрібно очистити.

Найпоширенішими реагентами, які використовуються при хімічній обробці води - окислювачі, луги та кислоти.

СТАНДАРТНЕ, ПРОПОРЦІЙНЕ ДОЗУВАННЯ, З РЕГУЛЮВАННЯМ КОНТРОЛЮ

Дозувальні станції ETATRON відповідають найрізноманітнішим потребам і можуть мати такі характеристики:

Стандартне дозування STD: складається з накопичувального бака з поліетилену стандартною ємністю 100 л, укомплектованого опорою для дозувального насоса, дозувального насоса, повністю виготовленого з кислотостійкого матеріалу, аксесуарів для всмоктування та подачі.

Пропорційне дозування VFT: там, де необхідно пропорційно розподілити роботу дозуючого насоса за рахунок змінної витрати води, на трубопроводі встановлюється об’ємний лічильник з головкою, що випромінює імпульси. Насос працює протягом часу, необхідного для дозування необхідної кількості розчину для кондиціонування води, що обробляється.

Дозування з регулюванням і контролем CLR: найбільш повне регулювання пропорційної дози гіпохлориту натрію можна отримати за допомогою регулятора хлору. Дозувальна станція CLR є справжнім блоком регулювання та управління.

Реагентна обробка води

Насоси-дозатори

Насоси-дозатори

Продуктивність: 1÷80 л/год

Перистальтичні (шлангові) насоси

Перистальтичні (шлангові) насоси

Продуктивність: 1÷100 л/год

Мембранні моторні насоси

Мембранні моторні насоси

Продуктивність: 16÷574 л/год

Плунжерні насоси

Плунжерні насоси

Продуктивність: 6÷1027 л/год

Резервуари, ємкості, захисні піддони, супорта (пластини)

Резервуари, ємкості, захисні піддони, супорта (пластини)

Імпульсні витратоміри

Імпульсні витратоміри